Kompetencer

Mange års erfaring er med til at gøre Henry til noget specielt - se nedenfor hvad vi blandt andet tilbyder, eller kig ind i butikken og lad dig inspirere.

Hver dag gør vi alt, vi kan, for at imødekomme dine krav, opfylde dine ønsker og drømme samt veksle dine idéer til virkelighed. 

Blomster

Friske blomster i førstesortering er en selvfølge i buketterne hos Henry, og det sikrer vi ved at handle hos vores nøje udvalgte leverandører flere gange om ugen.

Disse leverandører kender vores dna og ønsker om altid at finde noget anderledes, uventet, spændende og særligt - et samarbejde som fungerer fantastisk efter vores mening.

Planter

Som det er tilfældet med blomster, handler vi også planter af høj kvalitet flere gange om ugen - både fra ind- og udland - og igen er alle vores leverandører nøje udvalgte, så de er fortrolige med udtrykket hos Henry.

Derudover har vi flere aftaler med danske gartnerier, hvor vi i samarbejde med gartnerne udvælger sortimentet til butikken - og vi har selvfølgelig både planter til inde og ude.

Brugskunst

Med stor fornøjelse og glæde bruger vi meget tid og mange ressourcer på at finde unikke leverandører af brugskunst.

Brugsværdien er vigtig for os, det samme er æstetikken, og så gør det ikke noget, hvis produkterne har et glimt i øjet.

Krukker

Faaborg-potterne skabt af pottemager Erik Bendtsen er en del af butikkens store krukke-sortiment, hvor kvalitet og æstetik altid går hånd i hånd.

Vi bestræber os på - i samarbejde med vores stærke leverandører - at skabe et udvalg, som tilgodeser kundernes ønsker, og som passer til butikkens udvalg af blomster og planter.


Ud af huset

Henry lancerede med stor succes Grab A Bag, hvor kunderne fra gaden betaler med MobilePay for en pose fyldt med førstesorterings kvalitetsblomster og -planter, som løbende tilpasses årstiderne.

Henry leverer naturligvis også ud mod betaling i Vejle og omegn, og det er ligeledes muligt for både private og virksomheder at købe timer, hvor Henriette kommer forbi og giver råd, vejledning samt tips i forhold til blomster, planter og indretning både ude og inde. 

Fester

Fester er godt, og skal du holde sådan en, hjælper vi naturligvis gerne med blomster, bordpynt og lignende.

Vi sælger også glas, vaser og krukker, men har du allerede den slags på lager, så tag dem med ind i butikken, så finder vi i fællesskab en løsning, som passer til netop din fest.  

Begravelse

Hvis du skal sige farvel til en af dine kære, hjælper vi gerne med kistepynt, kranse, dekorationer, bårebuketter og lignende.

Kontakt os endelig - vi er klar til at lytte og rådgive, så vi sammen finder frem til det smukkeste farvel.

Bryllup

Har du fundet den eneste ene, er den store dag forude, så er du velkommen til at kontakte os, og vi har stor erfaring med bryllupper.

Det gælder både brudebuketter, knaphulsblomster, brudepigerbuketter, hårkranse, pynt til kirken og festlokalet - vi kan og vil det hele for at gøre dagen uforglemmelig.

Varme drikke

Vores dejlige Nespresso-maskine gør det muligt for vores søde kunder at købe varme og kolde drikke i butikken.

Du kan tage det med, men det er også muligt at nyde dem i butikken, mens du får et hvil og lader dig inspirere af miljøet.