Om Henry

Henry er stiftet i 2019 af Henriette, som i 10 år stod bag en lignende butik i Jelling.

I dag har Henriette atter foden under egen disk, og hun har det med et stort ønske om at skabe unikke oplevelser for kunderne, som besøger butikken på hyggelige Klostergade midt i Vejle.

Henry er kreativitet, kvalitet og kærlighed til det, som gør hverdagen lidt lysere og gladere.

Nedenfor kan du læse nærmere om de mennesker, du møder i butikken.

Henriette

I 10 år stod Henriette bag butikken Henrys i Jelling, hvorefter hun havde en pause på små tre år, hvor hun arbejdede for en kær leverandør, B Green by Callapor, men savnet af egen butik blev for voldsomt. Derfor etablerede hun i slutningen af 2019 Henry i Vejle, og hun er den kreative hjerne bag butikken.

Hun står for indkøb, indretning og meget andet, og så sørger hun for at sætte butikkens stærke hold. 

Michelle

Hun er cirka glad og smilende hele tiden.

Michelle blev en del af Henry den 1. februar 2022, og med hende blev butikken fra første dag rigere på faglighed, kreativitet, flittighed og godt humør.

Hun har både erfaring som selvstændig og mange års arbejde i blomsterbranchen, hun bidrager med det hele i alle hjørner af butikken, og hun blev meget naturligt en del af holdet med det samme.Dorthe

Hvis du kommer ind i en skinnende ren butik hos Henry, så ved du, Dorthe er på arbejde.

Hun kalder sig selv altmuligkvinde, og hun sørger i et rasende tempo for, at alle andre kan fokusere på at kreere og sælge, hvilket gør Dorthe til en meget skattet del af Henry.

Og så er hun kendt for at stille spørgsmål til sig selv - og selv svare på dem.

Olivia

Hun står bag butikkens fantastiske billeder på de sociale medier, og udover at være fotograf og SoMe-ansvarlig hos Henry er hun også datter af Henriette.

Når du henvender dig til butikken via Instagram og Facebook, er det typisk Olivia, du er i dialog med, og hun har en stor stjerne hos chefen, som fastholder, at Olivia er på en uopsigelig kontrakt.

Frederikke

Frederikke har siden 1. september 2023 været fast freelancer hos Henry, og du skal være hurtig for at fange hende, da hun stort set aldrig står stille.

Hun er uddannet hos Kreative Blomster i Esbjerg, og har siden fået erfaring fra andre blomsterbutikker - blandt andet i den som nuværende kollega Michelle drev i Brande, og de to voksede faktisk op på den samme egn i Vestjylland.
Med sit smilende og fagligt kompetente væsen er Frederikke en elsket del af Henry-holdet, og når hun ikke er i butikken, kan det være fordi, hun er at finde på en sejlbåd et sted på de syv verdenshave.